Elly en Rikkert

Nieuws

Spreuk van de Weuk

Wie het wachten zonde vindt van zijn tijd, wacht op het verkeerde.

Boekingen concerten Elly & Rikkert

03-09-2014

Na ruim 40 jaar is Leny Kamp gestopt met het regelen van de boekingen voor de concerten. Voor al die jaren zijn we haar veel dank verschuldigd.
Wij nemen het nu zelf over. Vanaf september 2014 kunt u ons rechtstreeks benaderen voor concerten, via de mail:
.(JavaScript must be enabled to view this email address)

De Mariamonologen

29-08-2014

Vanaf november speelt Elly samen met Ineke ter Heege en Elise Mannah ‘De Mariamonologen’.
Met begeleiding van Henk Doest, geregisseerd door Jan-Jaap Jansen.
Een serie voorstellingen vol prachtige verhalen, gedichten en nieuwe liedjes rond de persoon van Maria, in de breedste zin van het woord.
De zwangere Maria, de liefdevolle, de asielzoekster, de betrokken Malala, de zwarte Madonna, de Dwaze Moeder en zoveel meer.
Toegang rond € 15,- inclusief koffie, thee en… mariakaakjes.
De speellijst vind je op onze concertagenda.
Voor meer informatie: http://www.theatergroepdekern.nl

Vier albums opnieuw uitgebracht.

22-03-2014

Vier van onze vroegere albums met vooral christelijk repertoire voor volwassenen zijn verschenen in een 4cd-box: ‘Levend water’, ‘Al je haren zijn geteld’, ‘De late regen’ en ‘Alles in alles’. Uitgebracht door Ecovata en o.a. te bestellen bij http://www.deboeinijverdal.nl
(Kost maar € 15,-)

Dichter bij de week.

01-01-2014

Het radio 1-programma ‘Dit is de dag’ wordt dit jaar elke dag uitgezonden van 18.00 tot 19.00 u. Als afsluiting is Rikkert elke zaterdag ‘Dichter bij de week’, te horen vanaf 18 januari.

Downloaden van cd’s, liedjes en muzieknotaties.

07-11-2013

Zoek je een cd, een bepaald liedje of de muzieknoten daarvan?
Ze zijn legaal te downloaden: de meeste cd’s en liedjes vind je op ITunes.
Muzieknotaties via: http://www.gospelmusic.nl

DVD jubileumconcert in Carré!

26-10-2013

Omdat wij 45 jaar samen zijn, bood Omroep Max ons op 31 maart jl. een optreden aan in het Koninklijk theater Carré, samen met het beroemde Metropole Orkest. Het werd een gedenkwaardige avond met bijzondere gastoptredens van Lenny Kuhr, Jan Rot en ‘de Rotjes’, Sharon Kips, Hans Vermeulen en Dimitri van Toren. Ook onze vrienden Dick Le Mair, Jan Borger en Peter van Essen lieten van zich horen.
Naast de geweldige backingvocals van Eveline Cocu, Elise Mannah en Aäron Ayal, waren daar Nigel Brown en een keur aan solozangeressen, die voor een avond een ‘gospelkoortje’ vormden.
Hiervan zijn opnames gemaakt, die inmiddels zijn uitgezonden. We zijn heel dankbaar dat er komende week een dvd uitkomt, die o.a.te verkrijgen is bij http://www.deboeinijverdal.nl en in diverse winkels. Leden van omroep Max kunnen hem ook daar bestellen.
Bedankt iedereen die heeft meegewerkt!

Kontich, België op 15 november

29-09-2013

Voor de mensen in Vlaanderen die geïnteresseerd zijn in een concert met ons:
Het volgende vindt plaats in Kontich, vrijdag 15 november 2013 - 20:00 uur
Kleinkunstavond, samen met Armand en De Vaganten.
Kapel Cultuurpunt Altena,
Antwerpsesteenweg 79.
http://www.kontich.be/activiteitendetail.aspx?id=1065

Klein concert

09-08-2013

Omdat onze percussionist Dick Le Mair in de maand november een aantal bijzondere voorstellingen gaat spelen van zijn indrukwekkende ‘Impressions of a pilgrimage’ (zie http://www.dicklemair.net), spelen wij die periode een ‘klein concert’, samen met toetsenist Jan Borger. Liedjes van vroeger en nu, een scheut poëzie en een vleugje cabaret. Geschikt voor volwassenen en oudere jeugd (vanaf 12 jaar). Geboekt staan: Lekkerkerk, Arnhem, Amersfoort, Aalsmeer en Zwolle. Zie de concertagenda.

Zilveren Duif Awards

20-11-2012

Sela en Elly & Rikkert grote winnaars Zilveren Duif Awards 2012

De band Sela en het zangduo Elly & Rikkert zijn dubbel in de prijzen gevallen tijdens de uitreiking van de Zilveren Duif Awards 2012.

De uitreiking van de Zilveren Duif Awards voor de beste Nederlandse christelijke muziek vormde het hoogtepunt van de eerste Week van de Christelijke Muziek: een promotiecampagne om de muziekverkoop in de christelijke boekhandel te bevorderen. Met de uitreiking werd een oude traditie in ere hersteld.
De band Sela won de awards voor Beste componist/tekstdichter en Beste uitvoerende. Elly & Rikkert ontvingen de award voor Beste album voor kinderen en kregen tevens uit handen van juryvoorzitter André Rouvoet de Oeuvreprijs, ‘omdat ze al decennialang op diverse wijzen prachtige liedjes voor volwassenen en kinderen maken over geloven in God’.

Cappuccinoconcerten en Limonadeconcerten

18-08-2012

Cappuccinoconcerten en Limonadeconcerten met Lee Ann Vermeulen, Elly Zuiderveld, Elise Mannah zijn nu ook te boeken via boekingsbureau Leny Kamp: .(JavaScript must be enabled to view this email address) of 06-51594883.